Programi i shkëmbimit me Missisipi College of Law

Rruga më e shpejtë për t’u bërë avokat në SHBA nga Kosova ofrohet vetëm nëpërmjet të Kolegjit ESLG!

 

Programi i shkëmbimit akademik ndërmjet të Mississippi College School of Law (MC Law) dhe European Faculty of Law (Evro-PF) e me këtë edhe me Kolegjin ESLG është një mundësi e shkëlqyeshme për studentët e Kolegjit ESLG të regjistruar në programin e validuar Juridik që të jetojnë dhe studiojnë jashtë vendit në një nga fakultetet më të mira juridike në Mississippi, SHBA.

 

Ky program ndërkombëtar arsimor i hapur edhe për studentët e Juridikut të Kolegjit ESLG mundëson studentët e Kolegjit ESLG që janë në vitin e tretë të vazhdojnë studimet në Missisipi College për një semestër falas dhe mëpastaj të fitojnë gradën Bachelor i Juridikut apo të vazhdojnë edhe një vit në Missisipi me një tarifë të reduktuar të shkollimit prej 10,000 $ dhe të marrin titullin Master i Juridikut dhe me këtë të fitojnë të drejtën për të dhënë provimin e jurispudencës në SHBA.

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

Programi i shkëmbimit me Missisipi College of Law

Rruga më e shpejtë për t’u bërë avokat në SHBA nga Kosova ofrohet...më shumë...

Njohja e diplomave sllovene nga Këshilli i Arsimit të Lartë të Turqisë (YOK)

Këshilli i Arsimit të Lartë të Republikës së Turqisë (YOK) ka...më shumë...

Profesoresha e Kolegjit ESLG Dhurata Hoxha zgjedhet Ministre e re e Drejtësisë

Profesoresha e Kolegjit ESLG Dhurata Hoxha zgjedhet Ministre e re e Drejtësisë e...më shumë...