PROFILI I STUDENTËVE

Ju jeni të fascinuar me kursimin e energjisë dhe ruajtjen e mjedisit dhe dëshironi të jeni pjesë e proceseve në Kosovë të cilët do të dizajnojnë sistemet e energjisë në ndërtesa të cilat konsumojnë sa më pak energji por edhe ruajnë mjedisin në të njëjtën kohë.

 

Ju keni orientim ndërkombëtar dhe dëshironi të jeni i përfshirë në dizajnin e integruar energjetik në ndërtesa. Ju keni shkathtësi interpersonale, jeni i saktë dhe jeni student i pavarur dhe disciplinuar. Për më shumë ju keni mendimin tuaj kritik: ju nuk pranoni çdo gjë pa e shqyrtuar atë paraprakisht dhe keni mendimin tuaj të pavarur.

A e shihni vetën në këtë profil? Atëherë programi i ESLG-së në menaxhimin e energjisë është zgjedhja më e duhur për ju.

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs pë regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2022-2023

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG Nr.prot. 1678, të...më shumë...

Të drejtat e studentëve

Të drejtat e studentëve si pjesë e projektit "Rritja e pjesëmarrjes së...më shumë...

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme të sigurimit të cilësisë në Kosovë

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme...më shumë...